Hakkımızda

ÇUKUROVA TÖMER,  bilimsel akademik alt yapısıyla Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinden biri olan Çukurova Üniversitesine bağlı uygulama ve araştırma- merkezidir. Dil öğrenmek isteyen herkese Çukurova Üniversitesi güvencesinde hizmet verir.

Amacımız; yurtiçinde ve yurtdışında Türkçe öğretmek, Türkiye’yi ve Türk kültürünü tanıtmak, Türkçe ve başka dillerin öğretimi konusunda çalışmalar yaparak eğitim-öğretim, araştırma, uygulama ve yayın faaliyetlerinde bulunmaktır.

Kurslara devam ederek temel ve orta kurları bitiren öğrencilere ÇUKUROVA TÖMER Müdürlüğünce imzalanmış sertifika, ileri kuru başarıyla tamamlayan öğrenciler ise Çukurova Üniversitesi Rektörlüğü onaylı diploma almaya hak kazanırlar.